nog 7 weken....

De tijd gaat echt snel... nog maar 7 weken en dan zitten we in Namibie.
We hebben er echt ontzettend veel zin in! Natuurlijk komt het afscheid ook steeds dichterbij en daar zien we ook wel tegenop. We zullen vrienden en familie erg gaan missen maar we weten wat voor doel we voor ogen hebben en dat maakt het afscheid nemen weer iets gemakkelijker.
Joanneke is nu het boek 'Gods hart voor weduwen en wezen' van Jaap Dieleman aan het lezen. Echt een aanrader voor iedereen. Zo bijzonder hoe Gods hart klopt voor deze groep mensen en zo bijzonder hoe wij straks ons steentje bij kunnen dragen.
Hiervoor hoef je natuurlijk niet persé naar Afrika, overal is Gods liefde nodig!

Er zijn behoorlijk wat dingen gebeurd na ons vorige bericht...

2,5 week terug is 'oma Magdalena' overleden. Zij is degene waarbij het project in Nambie begonnen is. Zij vangt al jaren weeskindjes op, zorgt voor voedsel, kindermiddagen etc.
Omaatje had kanker en op het laatst is het allemaal erg snel gegaan.
De familie van oma mist haar heel erg. Ook wij vinden het erg dat ze er niet meer is, we hadden er heel veel zin in om haar weer te zien als we in november zouden gaan. Helaas is dit niet zo.
Gelukkig weten we dat zij nu geen verdriet en pijn meer heeft en bij haar Vader in de hemel is :)

Vorige week vrijdag is er een zeecontainer naar Namibie vertrokken. Hier zitten o.a. de inrichting voor de huisjes in waar we de komende 2 jaar zullen wonen. Ook zijn er al dikke truien (ja het kan ook erg koud zijn in Namibie!) boeken etc meegegaan.

Ons visum is rond :) Hier zijn we erg blij mee!

Verder hebben we binnenkort een gesprek met de EZA voor onze verzekering in het buitenland want dit werkt allemaal heel anders dan in NL.

Zondag 25 oktober zal onze uitzegeningsdienst plaats vinden. De dienst begint om 14.00 uur in 't Harde bij het MFA Aperloo (Stadsweg 27). Jullie zijn allemaal van harte welkom.

We houden ook nog een afscheidsfeestje waarbij iedereen ook heel erg welkom is. De precieze datum, tijd en plaats laten we nog weten. 8 november vertrekken we!

Goed dit was weer een korte update..

We zouden het heel erg leuk vinden als jullie af en toe een reactie achterlaten op onze site. Dit is gelukkig weer mogelijk. Je kunt dan reageren onder 'anoniem'.

Bedankt voor jullie interesse, het is erg fijn om te merken dat er zoveel mensen met ons meeleven.

Liefs, Jan Jaap en Joanneke

2 reacties:

Wauw, 7 weken nog maar!!! Very exciting!! Succes met de laatste voorbereidingen! We denken aan jullie en bidden voor jullie!

Liefs Peter & Inge

 

Hey lieve Joan en JJ,

Nou ik ga jullie wel heel erg missen.Droom steeds over Jan Jaap. Mama ook al. Het is me wat.
Succes met de laatste weekjes van voorbereiding. Ik zie jullie iig zaterdag op de informatieavond.

liefs Jennifer

 

Een reactie posten